Sommar vecka 28-32

Trevliga nyheter inför sommaren på Matbolaget. Under veckorna 28 till vecka 32 serverar restaurangen en utökad sommarmeny med lite härliga smaker som caesarsallad, schnitzel och lax med dillstuvad potatis. För att inte nämna den fantastiska nyheten med våfflor från köket. En saltvåffla med skagenröra, rom och lök samt en sötvåffla med sylt och grädde.

Torsdagar och fredagar dukar restaurangen upp en fikabuffé med varierat utbud och smaker som småkakor, bullar, tårtor, frukt och godis. I buffén ingår saft, kaffe, te och den kostar 129kr person, barnen fikar för 79 kronor.

Vill man äta lunch först och sedan avnjuta fikabuffé så lägger man till endast 84 kronor så får man fri tillgång till buffén. I dagens lunch ingår som vanligt kaffe och kaka. Samma sak gäller även för barnen att de efter maten kan smaka från buffén då till det goda priset av 60 kronor.

Öppettiderna för lunch och sommarmeny är 11.00 till 14.00. Fikabuffén på torsdagar och fredagar håller öppet en timme längre, 11.00-15.00.

Varmt välkomna under sommarveckorna och smaka av alla godsaker från kök och bageri. Uteserveringen är som vanligt öppen och vi hoppas väl alla på ett riktigt trevligt, soligt och varmt väder.

Hälsningar, Fia Sofie och Leif